De beste koffiesoorten

De Koopvaardij verkoopt en serveert koffie van Mocca d’Or. Mocca d’Or maakt superieure melanges van de beste koffiesoorten ter wereld. Het geheim van de kwaliteit van de koffie schuilt in het deskundig mêleren en branden van de koffieboon. Mocca d’Or wordt extra langzaam en op ambachtelijke wijze geroosterd. Vacuüm verpakt blijft deze koffie lang vers, zodat u ook thuis nog lang van deze koffieheerlijkheden kunt genieten.

Het assoriment van De Koopvaardij bestaat uit ruim vijfitien verschillende soorten koffie, waaronder ‘normale’ espressokoffie en filterkoffie, maar ook Single Origins en gearomatiseerde koffie. Ook voor biologische en fairtrade koffie of gedecafeïneerde koffie kunt u bij ons terecht. Hieronder vindt u een kleine selectie van ons aanbod.

Espresso

De Koopvaardij heeft een superieure selectie gebrande espressobonen die wij indien gewenst ter plekke voor u malen en vacuüm verpakken. Onze populairste smaken zijn:

Mocca d’Or Classic Vol en rond van smaak, met een fantastische afdronk.
Espresso Exclusief Zwoel, zacht, licht-rinse en een tikkeltje mokka-achtig.
Espresso Arabica Prachtige, dubbelgebrande Italiaanse espresso.

Thee van over de hele wereld

De Koopvaardij biedt een bijzonder breed assortiment van meer dan honderd theesoorten, melanges en kruidentheeën uit de hele wereld. U kunt bij ons terecht voor beproefde klassieke smaken, maar ook voor unieke melanges. Onze thee verkopen wij zowel los verpakt als in theezakjes. De Koopvaarij verkoopt thee van verschillende merken, waaronder Simon Lévelt en English Tea Blend.

Thee melanges

Hieronder vindt u een greep uit ons thee-assortiment om direct van te genieten in onze schenkerij of om thuis een heerlijke pot thee van te zetten. Naast onze theeën, heeft De Koopvaardij ook een groot aantal accessoires waarmee u thee nog beter tot zijn recht laat komen; van theefilters tot prachtige serviezen.

Namiddag melange Aangename en verfrissende opkikker voor in de middag.
Op basis van rozenbotte, zoethout, anijs en kruizemunt. Zoet en warm.
Bommelse melange Gearomatiseerde zwarte thee met citroen, kruidnagel en vanille. Kruidig en vol van smaak.
Earl Grey Theemelange uit Zuid-India van zachte theesoorten met een subtiel aroma van bergamot. Fris, bitter en mild.

De lekkerste delicatessen

De Koopvaardij verkoopt naast verschillende thee- en koffiesoorten ook verschillende delicatessen. Zo verkopen wij naast verschillende chocoladerepen, noga-blokken en praliné-bollen, de bonbons van La Bohème. De vermaarde bonbons van La Bohème worden in eigen atelier vervaardigd van uitsluitend de beste ingrediënten. Daarnaast houdt De Koopvaardij van eerlijk en puur. Wij zijn dan ook bijzonder blij met de producten van Mariënwaerdt: vol van smaak en zonder geur-, kleur- of smaakstoffen.